Ontdek het beste in Elektrisch Varen: Kwalitatieve verkoop en inbouw services voor jouw boot!

Ontdek elektrisch varen

Elektrisch Varen in Amsterdam met PB Yacht Solutions

Streeft u naar volledig elektrisch varen in Amsterdam tegen 2025? PB Yacht Solutions biedt deskundige diensten om uw boot of sloep om te bouwen naar een elektrisch aangedreven vaartuig. Wij ondersteunen de duurzaamheidsmissie van Amsterdam voor emissievrij varen en staan klaar om u te begeleiden bij deze milieuvriendelijke overgang.

Ontdek Elektrisch Varen met PB Yacht Solutions

Ontdek de groeiende populariteit van elektrisch varen en de overtuigende voordelen ervan. Elektrische aandrijving biedt niet alleen een geruisloze en milieuvriendelijke ervaring op het water, maar minimaliseert ook de impact op het milieu. Elektrische motoren zijn eenvoudig te bedienen, vereisen minder onderhoud en voldoen aan de toenemende eisen voor emissievrij varen in gemeenten en havens.

Opladen van de Elektrische Motor

In plaats van een brandstoftank maakt een elektrische motor gebruik van een accu. Met een volle accu kan er vaak een hele dag gevaren worden. Als er walstroom beschikbaar is bij de ligplaats, kan het opladen eenvoudig via deze voorziening plaatsvinden. Power Modules biedt op maat gemaakte, verplaatsbare stroomvoorzieningen en slimme energiemanagementsystemen voor versneld opladen zonder de noodzaak van een zwaardere netstroomaansluiting. Bel gerust voor meer informatie over duurzame en modulaire energieoplossingen.

Elektrische Aandrijvingsopties

Volledig Elektrisch: Een elektrische motor met accu, geschikt voor binnenboord-, buitenboord- of POD-motoren.
Hybride Aandrijving: Combineert een elektrische motor met een verbrandingsmotor, biedt flexibiliteit en optimaliseert vermogensgebruik. Slim Hybride met Elektrische Aandrijving: Volledig elektrische aandrijving met een kleine verbrandingsmotor om de accu op te laden. Minimaliseert uitstoot en milieu-impact, zelfs zonder externe stroombron.

PB Yacht Solutions – Uw Partner in Elektrische Vaaroplossingen

Bij PB Yacht Solutions garanderen we geavanceerde hybride oplossingen, waarbij we de voordelen van elektrisch varen combineren met de flexibiliteit van een verbrandingsmotor. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een volledig elektrisch systeem of een hybride variant, ons assortiment omvat hoogwaardige systemen van toonaangevende merken, zoals Clouds International, Vetus Electric Propulsion, en WaterWorld.
Waarom Kiezen voor Onze Hybride Systemen?

  • Flexibiliteit van elektrisch en verbrandingsaandrijving in één.
  • Hoogwaardige technologie van gerenommeerde merken.
  • Maatwerkoplossingen voor uw specifieke bootbehoeften.
  • Bel voor een Persoonlijk Adviesgesprek!
Wilt u meer weten over de voordelen van hybride systemen voor uw vaartuig? Bel gerust voor een persoonlijk adviesgesprek met ons deskundige team! Wij staan klaar om uw wensen te bespreken en een elektrische, hybride of combi-installatie op maat te adviseren die perfect voldoet aan de specifieke behoeften van uw boot.

Waarom PB Yacht Solutions?

Ruime ervaring in elektrische en hybride installaties.
Toegang tot hoogwaardige systemen van bekende fabrikanten.
Deskundig team voor persoonlijk advies op maat.
Ontdek de mogelijkheden voor uw vaartuig en maak de overstap naar geavanceerde hybride technologie met PB Yacht Solutions. Uw toekomst op het water begint hier!
Elektrische sloep
Elektrische sloep batterij
Elektrisch benienings paneel