Peter Bode

about

Aangenaam kennismaken

Ik zal mij eerst even voorstellen, ik ben peter Bode. Geboren en getogen in het mooie stadje Oudewater. Ik heb een passie voor techniek en ik word gedreven door uitdaging, vrijheid en geluk van de mensen om mij heen.

Uitdaging
Ik vind het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik krijg energie van het vinden van oplossingen; vooral voor het vinden van oplossingen voor technische uitdagingen.

Ik ben niet bang voor de omvang van een groot probleem en bewerkstellig het door recht op mijn doel af te gaan, snel te schakelen en duidelijkheid. Duidelijkheid in probleem, oplossing en uitvoering.

Vrijheid
Ik werk naar een oplossing, maar wel op mijn eigen manier. Ik ben autonoom en professioneel. Ik hou er van om mensen een oplossing te bieden welke niet direct voor de hand ligt. Ik ben eigenzinnig en daadkrachtig, wanneer ik een uitdaging aan ga zorg ik dat het wordt opgelost. En wanneer ik denk het niet kan, zal ik dat ook zeggen.

Mensen
Ik vind het belangrijk hoe het met de mensen om mij heen gaat. Ik hou van persoonlijk contact en wil iedereen helpen met wat ik kan.

Ik vind het ook belangrijk om contact te hebben met de eigenaar van het schip. Ik wil weten wat de eigenaar vindt van mijn geleverde werk, zowel positief als negatief. Daarbij wil ik echt persoonlijk kunnen helpen bij het vinden van de beste oplossing in iedere situatie. Hierdoor zal ik ook nooit werk aannemen waarbij ik de eigenaar niet leer kennen.

Waarom snelvarende motorjachten?
Ik heb een passie voor watersport en voor techniek en in een snelvarend motorjacht komt heel veel techniek samen. Het is super om te mogen werken aan high performance motoren en elektronische storingen te zoeken in complexe scheepsmanagement systemen. Daarbij is geen enkel schip hetzelfde, er is zelfs altijd afwijking tussen bouwnummers in dezelfde modellijn.

Snelvarende motorjachten zijn uitdagend genoeg. Zo uitdagend dat ik zelfs met 30 jaar ervaring nog bij ieder schip opnieuw moet bedenken wat de beste oplossing is in die specifieke situatie. En dat vind ik super om te kunnen doen.

Ook geeft een schip vrijheid en varen blijft iedere keer weer een beleving. Snelvarende motorjachten zijn ook altijd in bezit vanuit een hobby. Een eigenaar van een jacht heeft altijd een vanuit hobby gedreven doelstelling voor het schip. Dit zorgt voor veel positiviteit en een fijne sfeer om mijn best voor te doen.

Peter Bode Yacht Solutions
Ik heb 30 jaar ervaring in de yacht services. Ik heb gewerkt voor verschillende bedrijven, waaronder Lengers Yachts. Ook heb ik eigen bedrijven gehad, zo heb ik in 2004 Orange Nautical Services opgericht.

Vanuit deze ervaringen ben ik opnieuw voor mijzelf begonnen met het bedrijf Peter Bode Yacht Solutions. Klein genoeg om enkel gebruik te hoeven maken van mijn eigen kwaliteiten, klanten persoonlijk te kunnen helpen en werk te kunnen afleveren waar ik trots op kan zijn.

De naam Yacht Solutions zegt het eigenlijk al, ik werk naar de oplossing voor uw jacht. En deze oplossing kan gevonden worden zowel in het verhelpen als in het voorkomen van een probleem. Persoonlijk helpen betekent echt ontzorgen, zodat als u op uw schip komt, u daadwerkelijk kunt uitvaren zonder problemen.

Graag zou ik kennis met u willen maken en u helpen bij het vinden van de beste oplossing!

Peter Bode

Peter Bode Yacht Solutions